fertilitetsförståelse sverige

Konsultation

Konsultationer med Emma&Emma

Passar det inte i ditt livspussel att gå en kurs hos oss just nu, men du vill diskutera din menscykel eller dina egna menscykelkartor med en som är utbildad handledare? T.ex. om du är självlärd och vill veta om dina kartor tyder på ägglossning, eller du önskar bli gravid och vill ha generella tips för att optimera dina chanser? Vill du prata om fertilitetsförståelse generellt och kanske ta reda på om Sensiplan är rätt för dig och ditt liv? Undrar du hur du sätter upp Read Your Body-appen på bästa sätt? Våra konsultationer är, helt enkelt, till för dig som vill bolla en fråga, fundering eller kanske en menscykelkarta med en utbildad handledare, men inte kan gå en kurs just nu.

Konsultationen

Vi erbjuder både online- och platsbundna konsultationer där vi diskuterar det som är viktigt för just dig. Här är några exempel på när en konsultation passar dig bättre än en kurs: 

Exempelfrågor

N

Du är självlärd och vill se hur en utbildad handledare hade bedömt dina kartor

N

Du har gått en kurs hos oss, men din livssituation har ändrats från när du gick kursen eller du är i behov av att friska upp minnet

N

Du har haft en eller fler kluriga kartor som skulle må bra av ett till par ögon

N

Du vill ha hjälp i att digitalisera din kartläggning, t.ex. Gå från papperskarta till Read Your Body-appen

N

Du vill generellt diskutera fertilitetsförståelse och i synnerhet Sensiplan och se om det är rätt för dig

Pris

PÅ PLATS: 650kr/30min

PÅ DISTANS: 500kr/30min

Vi tar betalt för varje påbörjad halvtimme, och om du har material du önskar diskutera behöver du inför träffen maila det. Den tid det tar för oss att förbereda mötet räknas in i slutpriset. Önskar du en uppskattning av hur lång tid förberedelse + möte kan tänkas ta? Inkludera det i ditt meddelande till oss så kan vi diskutera så att det känns helt rätt innan vi bokar något!

Vi möter dig där du är i livet och stöttar dig i din resa. Känns det fortfarande oklart? Tveka inte att höra av dig så hittar vi en lösning som passar dig!

Våra kurser

Individuell kurs

För dig som vill ha enskild handledning för att lära dig fertilitetsförståelsemetoden Sensiplan i din egna takt. Handledningen sker digitalt eller på plats.

Gruppkurs

För dig som vill ha handledning i grupp med andra för att lära dig fertilitetsförståelsemetoden Sensiplan. Handledningen sker digitalt eller på plats.

Kontakta oss här

Vill du ha en konsultation eller anmäla dig till en av våra kurser, eller har du en fråga eller funderingar du vill bolla? Tveka inte att höra av dig så hittar vi en lösning som passar dig! Använd formuläret för att komma i kontakt med oss, vi svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Ser formuläret konstigt ut? Du når oss på fertilitetsforstaelse@gmail.com

10 + 13 =